Printer stresssss

Vakanties zijn weer voorbij, vol goede moed gaan we weer verder met het vullen van onze werk- sport-hobby-huishouding en noem maar op dagen. Ook zit hier in veel gevallen het gebruik van de beeldscherm bij om te zoeken naar de leukste trends, het uitzoeken van boodschappen of waar je moet zijn om je administratie op orde te brengen. Maar dan... je wilt het uitprinten of kopiëren, maar helaas de printer geeft storing.  Voor veel mensen is dit een lastig gegeven, want men leest dan niet goed wat men met zo'n storing moet doen, bijv. moet het inkt vervangen worden?! waar zit dan het klepje voor de inktpatronen? of een papier storing waar begin je om dat ene gekreukelde vel eruit te halen?! Ik krijg vaak telefoontjes met de klacht mijn printer doet het niet meer. Ik vraag dan wat de oorzaak is, de 1 kan het me niet vertellen de ander zegt bijv. dat er geen kleur zichtbaar is op het papier, daarbij stel ik de vraag hoe hebt u dit opgelost?! nouja niet.... daarom vraag ik u kunt u even langs komen?! Tuuuuurlijk zeg ik dan... als u zorgt dat er evt. een gebruiksaanwijzing van uw printer klaar legt?! dan lossen we samen het probleem op! 

Een hele fijne nostalgische                         geratel...

...Op de achtergrond van een Small 8 film dat aan het scannen is.  Wat is dat een fijn geluid als je weet dat hij doet wat hij moet doen. Ja mensen ook Small8 en normal8 film omzetten is vanaf nu mogelijk bij Selian Multimedia Ondersteuning.
Helaas moet ik toegeven dat small8 films met audio (geluid) op dit nieuwe aangeschafte apparaat nog niet mogelijk is. Maar daar zal aan gewerkt worden want 3 minuten films wat met geluid was, en nu ineens zonder geluid in gescand gaat worden, kan natuurlijk niet. Maar hebt u al wel small 8 schijven met of zonder geluid, laat het me weten dan zet ik ze voor u met alle digitale energie voor u om! Kijk voor de prijzen onder het kopje diensten. 

Daarnaast wil ik nog mede delen dat Ziggo al een tijdje is begonnen met omzetten van Analoog naar Digitaal, ook ik kan het voor u doen, mocht u er niet uitkomen of niet weten hoe het moet. Let wel op dat het ruim voor de aan getoonde datum gebeurd, want het kan zomaar zo zijn dat u ineens geen televisie kunt kijken, maar zwart beeld blijft zien. Voor meer informatie kunt mij hierover mailen, bellen, chatten, whats-appen of een brief schrijven. 

Voor nu wens ik een ieder een fijne zomer toe!!!!


Een netwerk van mooie mensen ontmoet.

We zijn al weer een paar maandjes verder, de mooie tijd van bloemetjes, langer licht en in een maand van wisselend weer is aangebroken. Nu voor de zomer wilde ik toch even terug blikken. Er waren maanden bij, dat ik het enorm druk had en nog maar net alle ballen in de lucht kon houden. Toch zijn er momenten geweest die positief waren, bijv. een door mij ontworpen brochure en flyer. Erg lang zitten Brain stormen,  teksten bedenken en lang bezig geweest met ontwerpen van de 2 uitgeef materiaal. Toch het resultaat mag er zijn. Al was de bedoeling dat de brochure iets kleiner zou zijn, maar groter is ie net zo mooi en beter leesbaar voor mensen met slecht ziendheid. Verder heb ik een hele hoop ge-netwerkt zoals ook hiernaast op de foto. Op zaterdag 18 mei mocht ik samen met Dorcas en vele andere stands, een markt mogen vormen in en rondom het woon-zorgcentrum Gabriël te Hoogkerk, Hier heb ik wederom veel contacten op gedaan, met standhouders die voor mij een belangrijke schakel kunnen zijn, maar ook met mensen die interesse hadden in het omzetten van (hun) video, dia's of small8 films. Het mooie hiervan was dat ze mijn flyer zagen en dachten "hé dat hebben wij ook nog, maar dan zullen we eerst moeten opzoeken." Na mooie gesprekken en een voldaan gevoel, hoop ik hen in de toekomst te mogen helpen van omzetten tot ondersteunen met multimedia. Maar buiten de markt om heb ik ook al veel collega's voorzien van mooi beeld materiaal en diverse mensen geholpen met hun eigen apparaat. Het was druk maar met voldoening nu terug kunnen kijken naar meer bekendheid,  meer klanten & meer plezier.


                                                                                                                                                                            Ook jij kan het Selian...

                                                       ...Was kort geleden het veel gehoorde zin,  dat ik dacht jaaah..                                                           dat zal wel..... Deze modelvrouw op de " You Can Do It " poster                                                        symbool voor de hard werkende vrouw in 1943, kwam vorig jaar
                                                   te overlijden, waarbij de poster voor mij opnieuw triggerde tot 
                                                     na denken. En nog kom ik elke keer weer in een situatie terecht
        waarbij ik denk, Seel jij kan het wel....
                                                Zo zijn er situaties ontstaan van vorig jaar tot nu toe dat er 

                                                       * Dankzij 3 beurzen, klanten heb mogen helpen met                      multimedia ondersteuning.
                                                    * Tevreden klanten had bij het VHS-banden, DV-bandjes, Dia's 
                                                          met dierbare herinneringen (zelfs 1 BNer tot  mijn grote                                                      verrassing) deze mocht omzetten naar DVD of USB!!!
                                          * Vele Netwerkers in mijn lijst heb mogen verwelkomen.
                                                   * Positieve recensies heb mogen toevoegen, welliswaar niet  
                       veel  maar wel aan toont dat ik het kan en
voor velen van waarde ben. 

                                               Tuurlijk zijn er ook dingen wat echter beter zou kunnen, 
                                                       maar daar kan ik alleen maar van leren.                                    
ik kan het en wil dat ook!!!! 

                                                Nu is aan jou de vraag KUN JIJ HET OOK de stap wagen 
                      naar Selian Multimedia Ondersteuning?! ;-) 


Mooie reactie, En opgepast!


In de vorige blog (lees hier onder), gaf ik al aan dat ik druk
bezig was, met het inscannen dia's. Deze is met volle tevredenheid ingescand en op een USB-stick gezet, weer over gedragen aan de rechtmatige eigenaresse, en wat waren ze blij verrast. Met een mooie reactie werd ik dan ook beloond! Voor Facebook zelfs met 5 sterren!!!! Ga naar meer lezen iets scrollen,  om te kijken naar de reactie die er voor mij is geplaatst.

Enne oh ja.... ook die drang om toch eens die dia's die u nog ergens heeft te staan, over te zetten?! Doen hoor het is ook echt de moeite waard!!! zie hier naast één van de foto's van dia naar groot beeld!

Dan moet ik nog even 1 ding van mijn hart, momenteel gaat het in het nieuws rond dat men je per whats - app op kan lichten en je zo aardig eurootjes lichter kan maken, door middel zich voor te doen, als zoon / dochter of broer / zus. Trap hier niet in, neem via een andere telefoon  contact op met diegene zodat je het kunt achter halen of het echt waar was is. 
PAS HIERVOOR OP!!!!

Dia's in scannen overzetten naar USB

Terug kijkend naar 2018

We zijn alweer halverwege januari 2019, 
toch wil ik nog wel wat kwijt over het afgelopen jaar.
Het was een jaar met iets meer klanten, nieuwe aanschaf van apparatuur en vooral meer doen met en voor social media.
Hieronder volgen tweetal bijzondere momenten die ik zag als een
topper van 2018. Dit jaar alweer goed begonnen met het inscannen van een hele serie dia's (eigenlijk al vanaf eind december) Ik kan erg genieten van alle oude beelden. Wat mooi om het te mogen doen!

Stiens, Cornjum & Surhuisterveen

In deze Friese woonplaatsen, heb ik op mooie beurzen kunnen staan. Mijn bedrijf gepromoot, contacten mogen leggen.
Vele adviezen gedeeld en fijne gesprekken gevoerd.
Ik hoop ook dit jaar het te gaan doen. Hebt u een mooie interessante beurs voor mij gezien, laat dit dan vooral weten! 

Videobewerking kwam in 2018 in opmars.

Als ik mijn lijstjes mag geloven, Heb ik het afgelopen jaar maar liefs 15 klanten mogen begeleiden bij de computer, laptop en tablet.
en 6 klanten met het bewerken van hun eigen video overzetten naar USB en DVD. Dat zijn er de helft meer dan in het jaar 2017. 
Dit alles heeft ook te maken, dat ik over gegaan ben naar een nieuwe website. Alles is nu nog duidelijker, makkelijker te vinden en beter bereikbaar. Daarbij was ik erg blij met het aanschaf van enkele camera's en scan-apparaten. Vaak in hele korte tijd. Dit jaar komen er nog weer enkele apparaten bij. Verheug me er stiekem nu al op. Hou hierbij de website, flyer etc. in de gaten.


Binnen een maand...

...Het onmogelijke, mogelijk gemaakt!!!!
Met trots kan ik je vertellen dat ik inmiddels in het bezit ben van 
een DV apparaat & een Dia / Negatief apparaat.
Binnen een jaar als doel kan ik nu ook gerust erbij zetten dat het binnen
een maand als doel al mogelijk was.

Dan ben ik terecht een trotse onderneemster!

Nog even een plekje geven, vervolgens uitvinden.
Dan ook al gauw wat meer informatie uit te kunnen brengen.
Tevens hoop ik dat u al wat stof van uw dia's of negatieven heeft af geblazen,
zodat je het bij mij in goede handen kan brengen en je voor de feestdagen
al je dia's, DV of negatieven kan laten bewonderen vanaf een DVD, SD-kaartje of USB,
aan je geliefde, familie, buren en of vrienden.


Terugblikken op een bijzonder weekend


Afgelopen weekend 26 tot en met 28 oktober 2018,
Voor mijn bedrijf eentje om nooit te vergeten.
Op vrijdag 26 en zaterdag 27 oktober 2018 heb ik ook mee mogen deel nemen aan het twee jaarlijkse Survento 50 plus en & Lifestyle beurs te Surhuisterveen. Veel ouderen, verschillende doelgroepen & ook ondernemers die er stonden mogen spreken. Veel meningen, veel "Niets voor mij", maar vooral heel veel lof en complimenten voor wat ik doe om iedereen weg wijs te mogen brengen op een multimedia apparaat. Daarnaast kreeg ik erg veel vraag naar het omzetten van dia's en small films.
Naast hetgeen wat ik al deed VHS-banden en video8 omzetten. Ik was er dit jaar al mee bezig om het uit te zoeken, nu is het dan echt zover dat dat in 2019 echt allemaal voor elkaar moet zijn. Ik ging dan ook naar huis met een paar rode koontjes en een wouw ..... wouw .... wouw....gevoel.
Zondag's bekeek ik mijn statistieken en de mails.
Een geweldige mail kreeg ik van mijn vaste klant hij vroeg of ik de reactie in de mail even op mijn website wilde zetten!! Neee.... echt?!! moest echter een paar keer knipperen met mijn ogen.
De reactie is inmiddels te lezen in "Over Selian, Heeft u problemen met al die..." Nu pas besef ik ook, hoeveel waarde het heeft om mijn eigen onderneming voort te zetten!
Momenteel is het alleen nog even bekijken welke apparaten ik aan moet schaffen en wel of niet een extra website. Al met al genoeg stof tot nadenken en uit te voeren!

Mocht u ook interesse hebben om uw films om te zetten, schroom niet om te bellen, een mail te sturen, uw reactie in het contactformulier te plaatsen of dan wel een chat bericht te sturen. Ook al is het om uw telefoonnummer achter te laten, zodat ik u kan bellen, dat er ruimte is om uw films her te laten beleven.


 

Selian en bloggen?!...

...Jazeker wel!!... De weg ernaar toe was ééntje van uitstellen... dan weer... ach waarom ook niet. Nu dan echt het knoopje door gehakt. Ik zal eerst over mezelf gaan vertellen.


Ik ben Selian van der Zwaag 38 jaar jong, geboren en getogen Dokkummer, nu sinds een jaar of 10 woonachtig in Drachten. 
Mijn hobby's zijn: gitaar spelen, Inspirerende boeken lezen, in de tuin bezig zijn, surfen op het internet en vooral socializen op social media en met de mensen in mijn omgeving. Naast mijn hobby's werk ik als interieurverzorgster op verschillende locaties in Friesland.

Waarom ik multimedia-ondersteuning begonnen ben.
Ik werkte al heel wat mooie jaren in een verzorgingshuis in Metslawier als helpende, als balie medewerkster en de laatste jaren als interieur verzorgster. Wat me daar steeds meer op viel was dat de oudjes de vele mooie moderne apparaten niet goed meer wisten te bedienen. Of het stond enorm hard of men kon de kerk zender niet terug vinden. En laat ik nou al van kleins af aan veel interesse in bedienbare knopjes, schuifjes op verschillende apparaten te hebben. Tevens de computers ook te bedienen met knopjes, wekten bij mij enorm veel aandacht.  Vele collega's stonden dan ook vaak bij mij of belden mij vaak op van "Seel kist efkes komme, want ik kom er net mear ut" (Seel kun je even komen, want ik kom er niet meer uit.) Toen uiteindelijk vele verandering in de zorg plaats vond en ik het helpen bij ouderen nog leuker begon te vinden, was het idee al gauw dankzij een coach geboren om een eigen bedrijf te beginnen in het ondersteunen voornamelijk les geven van diverse apparaten bij ouderen en vele doelgroepen er om heen. Daarnaast heb ik van mijn hobby ook werk gemaakt door videobanden en super 8 bandjes om te zetten naar dvd. 

Door middel van deze blogs hoop ik je wat bij te mogen brengen van mijn belevenissen en of het advies wat ik sommige klanten ook mee geef. Wil je na dit gelezen te hebben ook ondersteuning van mij of wil je een compliment of positief kritiek achter laten zet het dan in het contact formulier! 
je krijgt gegarandeerd bericht terug!!! 

"Op weg naar niet denken maar doen."

Multimediale groet van 

Selian van der Zwaag

Jimdo

You can do it, too! Sign up for free now at https://jimdo.nl/